Isotropix Forums

Models don't appear in the 3D view

Clarisse related tips and tricks

Models don't appear in the 3D view

Unread postby seanmorgan1962 » Thu Jan 23, 2020 4:59 pm

Hi,

I have imported models and they don't appear in the 3D image view. They are visible in the viewport but when I switch to the 3D view to render an image nothing appears except a poly grid I added. The buildings are from the 'Getting Started In Clarisse' project. They worked in the past...must be something on my end. Any ideas?

Thanks!

-sean
seanmorgan1962
 
Posts: 13
Joined: Thu Nov 22, 2018 1:09 pm

Re: Models don't appear in the 3D view

Unread postby dboude » Fri Jan 24, 2020 9:26 am

Hi,

It's not clear. The "3D image view" doesn't exist. It's the "3D view" or the "Image View". Anyway, as the 3D layer of the image renders what is in the current context I guess the buildings aren't in the same context as the image.

Cheers
Démian
Isotropix
Technical Artist - Clarisse Specialist
User avatar
dboude
 
Posts: 1540
Joined: Mon Jul 03, 2017 10:51 am

Re: Models don't appear in the 3D view

Unread postby seanmorgan1962 » Fri Jan 24, 2020 6:47 pm

Hi, Démian,

Sorry! I meant the 3D view. I am still getting used to the nomenclature. Yes, I think you are right. I did create them in a different context. Oops! I am so glad for these online forums...it has been amazing to see how many are willing to help out the novices like me.

Thank you, Démian.

Peace.
-Sean
seanmorgan1962
 
Posts: 13
Joined: Thu Nov 22, 2018 1:09 pm

Re: Models don't appear in the 3D view

Unread postby dboude » Mon Jan 27, 2020 9:41 am

My pleasure. You're welcome ;)
Démian
Isotropix
Technical Artist - Clarisse Specialist
User avatar
dboude
 
Posts: 1540
Joined: Mon Jul 03, 2017 10:51 am


Return to Tips and Tricks