Page 1 of 1

Can Maya XGen hair be used in Clarisse iFX 4?

Unread postPosted: Sun Mar 22, 2020 12:06 am
by enjaysea
If it's possible to alembic-import Maya XGen hair and fur, could someone explain the workflow?

When I try, the bounding box for the hair is visible, but not the hair itself.

I use Maya 2020 and Clarisse iFX SP5.

Re: Can Maya XGen hair be used in Clarisse iFX 4?

Unread postPosted: Mon Mar 23, 2020 9:57 am
by dboude
Hi,

As radius values have not been exported, make sure to set "Use Custom Value" in Radius Value attribute.

Image

Cheers

Re: Can Maya XGen hair be used in Clarisse iFX 4?

Unread postPosted: Wed Mar 25, 2020 12:21 am
by enjaysea
Thank you. I was hoping for an answer that easy!