Isotropix Forums

No Albedo in AOV (SP7)

Clarisse related tips and tricks

No Albedo in AOV (SP7)

Unread postby Refik » Tue Dec 25, 2018 3:39 am

Hello !
I noticed strange behavior in SP7, when I use Albedo in AOV, it is simply not in the AOV channels.. I rechecked the same scene in SP5 and everything looks great there. Moreover, since there is no Albedo, the Optix Denoise does not work correctly. Any ideas?
Refik
 
Posts: 35
Joined: Mon May 14, 2018 3:01 pm

Re: No Albedo in AOV (SP7)

Unread postby KevinC » Wed Jan 02, 2019 3:49 pm

Hello,

It seems that you are right and the AOV albedo is not working anymore in the 3.6 sp7. A workaround is to add the AOV albedo AND the AOV camera_position...Concerning the denoiser in the 3d view it is working, however the filter in the image does not work but you can use the same workaround.

Thanks for reporting this and sorry for the inconvenience. It will be fixed for the next release.

Kevin
User avatar
KevinC
 
Posts: 24
Joined: Wed Jan 13, 2016 12:26 pm

Re: No Albedo in AOV (SP7)

Unread postby Refik » Fri Jan 04, 2019 4:45 pm

Thanks !
I do not know whether to create a new topic. I also noticed that when choosing "Texture View" from "Instance Color" - after which the Clarisse freeze and closes.

I hope these errors will not be in the new version 4.0 =)
And happy new year! )
Refik
 
Posts: 35
Joined: Mon May 14, 2018 3:01 pm

Re: No Albedo in AOV (SP7)

Unread postby dboude » Fri Jan 04, 2019 4:50 pm

Hi Refik,

You can use the bug tracker to log this crash

https://www.isotropix.com/user/bugtracker

Thank you !

Cheers ;)
Démian
Isotropix
Technical Artist - Clarisse Specialist
User avatar
dboude
 
Posts: 935
Joined: Mon Jul 03, 2017 10:51 am


Return to Tips and Tricks